Laaja palvelukokonaisuus käytössäsi

#

Kotisivut ja verkkokaupat

JS Median tarjoamat verkkomediapalvelut ovat tunnetusti mahdollisimman helppokäyttöisiä ja silmää hivelevän tyylikkäitä. Yhteistyökykyiset osaajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin verkkomediaratkaisut alusta loppuun asti toimeksiantajan/asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laaja-alainen ammattitaitomme ulottuu kotisivutoteutuksista ja verkkokaupparatkaisuista graafiseen suunnitteluun ja julkaisujärjestelmiin asti.

#

Ohjelmistopalvelut

Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt internet-sovellukset ovat tietopääomaa, johon kannattaa panostaa. JS Median ohjelmisto-osaajat suunnittelevat ja toteuttavat nykyajan vaatimusten mukaisen ohjelmistokokonaisuuden, joka palvelee yritystäsi ja yhteistyökumppaneitasi joka tilanteessa. Pidämme yrityksesi internet-ratkaisut ajan tasalla ja aina käyttövalmiina.#

Internet-markkinointi

Oikein toteutettuna digitaalinen markkinointi lisää asiakasvirtaa. Useinkaan se ei vielä riitä, että yritykselläsi on toimivat verkkopalvelut. Jotta sivustollesi saadaan lisää kävijöitä – potentiaalisia asiakkaita – tarvitaan esimerkiksi hakukoneoptimointia ja -mainontaa sekä sosiaalisen median verkostojen ja tehokkaan kumppanuusmarkkinoinnin hyödyntämistä. JS Media kykenee tarjoamaan päivitettyä tietotaitoa myös internet-markkinoinnin saralla.

#

Asiantuntijapalvelut

Tuntuuko joskus siltä, että tietokonenörttien kieli muistuttaa munkkilatinaa tai tarvitset pelastusrengasta upottavan bittimeren keskellä? Nettiviidakon syövereistä selviää kyllä ehjin nahoin, kunhan osaa turvautua todellisten asiantuntijoiden opastukseen. Silkasta tietämättömyydestä tehdyt hätiköidyt IT-ratkaisut lisäävät kustannuksia aivan tarpeettomasti. JS Media tarjoaa luotettavaa asiantuntemusta ja käytännönläheistä kumppanuutta esimerkiksi sopivan julkaisujärjestelmän, verkkokauppa-alustan tai toiminnnanohjausjärjestelmän valinnassa.